Rešetka ozračivanja i zidne uvodnice

Da! Za odličnu klimu

Podesite Vaš dom u znaku zraka. Svježi zrak nije samo ugodan, on štiti i Vaše zdravlje i zdrav život u Vašem stambenom prostoru.  Ravnomijerno puštanje zraka unutra i van pospješuje protok zraka u prostorijama te izbacuje štetne tvari. Bez prozračivanja, stvari brzo izgledaju drugačije. Vlaga uslijed kuhanja, kupaonske para i izdisni zrak talože se na zidovima. Posljedica toga može biti otrovna plijesan. Ona narušava kako građevinske dijelove, tako i Vaše zdravlje, svakim Vašim udisajem. Možda je ipak bolje prozračivati! Zidne uvodnice i rešetke ozračivanja tvrtke Marley reguliraju izmjenu zraka, a time i vlagu zraka Vaših prostorija. Mi ipak želimo da živite sigurno i zdravo.

 

Prednosti za odahnuti:

Marley rešetke ozračivanja i zidne uvodnice…

  • su napravljene od plastike postojane na vrijeme i koroziju i bez kadmija te imaju dug vijek trajanja
  • mogu se naknadno postaviti na ugradbeni okvir
  • imaju vanjsku rešetku od nehrđajuće, varene i neusporne gaze za insekte, napravljene od staklene tkanine obložene plastikom
  • čvrste su
  • dostupne u kompletnom asortimanu rešetki za sve vrste ugradnji

Zvanične kraljice ljepote: dizajn naših rešetki ozračivanja i zidnih uvodnica je odlikovan od strane industrijskog foruma Hannover.

UV-otporan

Svi ventilacijski vodovi, rešetke i cijevi proizvedene od Marley postojani su na ultraljubičasta zračenja, što je prednost koja se pokazala kod rešetki koje se postavljaju vani ili unutra.

Teško
zapaljiv

Marley ventilacijski vodovi i njihovi dijelovi napravljeni se od teško zapaljivih materijala prema državnim propisima za ozračivanje kuhinja.

DIN 4102-B1

Materijal Marley ventilacijskih sustava i Marley rešetke odobreni su od strane MPA (Udruge za ispitivanje materijala niskogradnje) Braunschweig te odgovaraju važećim propisima (odobrenje građevinskog nadzornog inženjera P–3967/2744–MPA).


Prednosti Marley zidnih prolaza

  • Otporni na UV zračenje – teško zapaljivi
  • Za debljinu zida do 480 mm

DA SE SAČUVAMO I OD SUNCA

Ventilacijske rešetke od Marley-a zadržavaju svoju boju - jer su posebno stabilne na UV zračenja. To štiti da materijal ne požuti i nakon puno godina jamči sjajnu bijelu površinu.

 

STRUČNI SAVJETI ZA VENTILACIJSKU TEHNIKU

Kako to ide zapravo ..., kako se radi .., na što se mora paziti... Napuci stručnjaka za sve, koji točno znaju što hoće!

 

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: