Ventilacijski vodovi

Stvorite paru! Kuhinjska napa će ju povući!

Očekujete da ćete kuhati u velikoj mjeri. A odgovarajuću kuhinjsku napu također imate. Dobro! E sad, još se samo kuhinjska para mora izbaciti van. Za to Vam Marley nudi ventilacijske sustave koji su sigurni, pouzdani i jednostavni za montiranje. Dobar tek. Ovisno o učinku, Marley nudi dvije izvedbe koje uspješno šalju kuhinjske mirise van. Za nape s jednim motorom i cijevnim priključkom od 100 mm te učinkom ispod  250m³/h potrebno je koristiti ventilacijski sustav 100 s presjekom od 110 x 53 mm.

Broj veći? U tom slučaju Vam treba nešto izrazitije: za kuhinjske nape s učinkom izlaznog zraka do 600m³/h, nudimo ventilacijski sustav 125 s presjekom 150 x 80 mm. Ovaj sustav je posebno učinkovit zbog koljena kroz koje lako struji zrak te njegovog optimalnog hidrauličnog promjera.

A za posebno jake kuhinjske nape s učinkom izlaznog zraka do 1000m³/h, kao idealno rješenje je ventilacijski sustav 150 s presjekom 220 x 90 mm.

Van sa zrakom! Marley ventilacijski sustavi su:

  • jednostavni, solidni sustavi utakanja s odgovarajućim priključcima
  • čvrsti i napravljeni od plastike bez kadmija
  • teško zapaljivi prema DIN 4102/B1
  • potpuni sustavi s adapterima i prijelaznim dijelovima
Teško
zapaljiv

Marley ventilacijski vodovi i njihovi dijelovi prave se od teško zapaljivih materijala sukladno državnim propisima za ozračivanje kuhinja.

DIN 4102-B1

Materijal Marley ventilacijskih sustava i Marley rešetke je odobren od strane MPA (Udruge za ispitivanje materijala niskogradnje) Braunschweig te odgovara važećim propisima (prema odobrenju građevinskog nadzornog inženjera P–3967/2744–MPA).

UV-otporan

Svi ventilacijski vodovi tvrtke Marley, te rešetke i cijevi su postojane na ultraljubičasto zračenje, što je prednost koja se posebno pokazala kod rešetki koje se postavljaju vani ili unutra.


Prednosti Marley sustava ravnih kanala

  • Povoljan strujni presjek
  • Teško zapaljiv prema DIN 4102/B1
  • Jednostavna montaža

BEZ RIZIKA

Protupožarna zaštita u kuhinji - "vruća" tema - plosnati kanali od Marley-a su teško zapaljivi i certificirani prema DIN 4102-B1

 

SLIKE MONTAŽE RAVNIH KANALA

To može svatko: Svoju kuhinjsku napu sami priključite na plosnati kanal i na taj način paru iz kuhinje provedite van.

 

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: