Jamstvo za sanitarije

 • Svakodnevno Vas iznenađujemo kvalitetom naših proizvoda i skladnim omjerom cijena.

  Jamstveni uvjeti za sanitarne artikle

  Marley Deutschland GmbH pruža 5 tj. 10 godina jamstva na označene sanitarne artikle. Jamstvo proizlazi iz slijedećih jamstvenih uvjeta:

  1.       Sanitarni artikli tvrtke Marley Deutschland GmbH proizvedeni su na osnovi najmodernijih tehničkih metoda. Proizvodnja podliježe strogim provjerama kvalitete te se stoga koriste samo najkvalitetniji materijali. Prema tome, jamčimo da su sanitarni artikli izrađeni od čvrste, visokokvalitetne plastike koja je postojana na vremenske uvjete, temperaturu i ultraljubičasta zračenja te da su rezervni dijelovi napravljeni od metala koji je postojan na koroziju ili su pak obloženi materijalom koji je postojan na koroziju. Također jamčimo da se elastomerne sirovine sastoje od visokokvalitetnih osnovnih sirovina te da ih obrađujemo prema najmodernijim tehnologijama pa prema tome, posjeduju primjerenu postojanost na starenje od pitke vode. Ovo jamstvo ne obuhvaća ostale karakterisitke.

  2.       Proizvodi koje proizvodi tvrtka Marley Deutschland GmbH i stavlja na tržište, predstavljaju čvrste i pouzdane rezultate.

  Iako se ovdje radi o čvrstim kvalitetnim proizvodima, moguća je promjena boje proizvoda pri određenim vremenskim uvjetima, pa prema tome ovo jamstvo ne obuhvaća trajnost boje.

  Prema aktualnom tehničkom stanju, korištene plastike imaju određenu čvrstoću površine. Unatoč uporabi primjerenih sredstava čišćenja, neizostavni su tragovi uporabe te stoga jamstvo ne obuhvaća površinske promjene proizvoda. Za čišćenje ne preporučujemo sredstva za ribanje, krute spužve i sl.

  Jamstvo ne obuhvaća slijedeća oštećenja: nedovoljno kemijski obrađena voda (kišnica, siva voda) može dovesti do ranijeg stvaranje kamenca, sluzi i ostalih negativnih uticaja uvjetovanih sadržajem vode ili dijelovima uronjenim u vodu ili onih koji služe za brtvljenje.

  3.       Jamstvo tvrtke Marley Deutschland GmbH za sanitarne artikle uvjetuje stručnu instalaciju, pravilan tretman i redovno čišćenje, posebice dijelova koji se nalaze u vodi, kao i namjensku uporabu u područjima koji su zaštićeni od smrzavanja. Potrebno je pridržavati se i poštivati upute obrade i montaže. Neovlaštene izmjene uvjetuju izostankom jamstva.

  4.       Jamstvo obuhvaća sve nedostatke koji proizlaze iz grešaka u materijalu ili izradi. Marley Deutschland GmbH će nedostatke besplatno, po vlastitoj odluci ukloniti zamjenom ili popravkom. Zamjena je ograničena na identičan proizvod ili proizvod jednakog omjera cijene.

  5.       Zakonska prava ostaju nepromijenjena. Ako jamstvo koje pruža Marley Deutschland GmbH prelazi zakonska jamstvena prava, isto ne vrijedi za zakonska jamstvena prava, posebice ako se radi o obavezi plaćanja naknade štete ili preuzimanje troškova prijevoza, puta, rada ili sl.

  6.       Jamstveni period iznosi 5 tj. 10 godina od datuma kupnje. Jamtsvo ima pravni učinak samo uz prikaz originalnog računa, odn. blagajničke potvrde (uz navod datuma kupnje i imena distributera / trgovca) zajedno s neispravnim proizvodom. Utvrđene nedostatke je potrebno odmah prijaviti tvrtki Marley Deutschland GmbH, Adolf-Oesterheld-Straße 28, 31515 Wunstorf. 06/2005


  Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

  Marley Deutschland

  Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: