Zaštita podataka

Isključenje od odgovornosti i autorska prava

Odgovornost za sadržaje

Sadržaji internetske stranice Marley Deutschland GmbH sastavljeni su s velikom pažnjom. Za točnost, potpunost i pravodobnost sadržaja ne možemo jamčiti.

Kao davatelj usluga, pod općim zakonom prema § 7 st.1 TMG-a, odgovorni smo za vlastite sadržaje na ovim stranicama. Prema §§ 8 do 10 TMG-a kao pružatelji usluga nismo obavezni pratiti prijenose ili pohranu stranih informacija ili istraživati okolnosti koje ukazuju na nezakonite radnje. Obaveze uklanjanja ili blokiranja pristupa informacijama u skladu s općim zakonima ostaju nepromijenjene. Odgovornost je moguća samo od datuma saznanja o konkretnoj pravnoj povredi. Ako postanemo svjesni pravnih povreda, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.

Odgovornost za poveznice

Naša stranica sadrži poveznice za internetske stranice trećih, nad čijim sadržajima nemamo kontrolu. Stoga ne možemo preuzeti jamstvo za sadržaje stranih ponuđača. Za sadržaj povezanih stranica uvijek odgovara ponuđač ili urednik stranica. Povezane stranice su provjerene u vrijeme povezivanja na moguće pravne povrede. Nelegalni sadržaji povezanih stranica prilikom povezivanja nisu bili poznati. Stalni nadzor povezanih stranica nije potreban bez konkretnih dokaza o kršenju prava. Pri obavijesti o povredama prava, odmah ćemo ukloniti takve vrste poveznica.

Autorsko pravo

Sadržaji i radovi ove internetske stranice podliježu autorskim pravima po njemačkim zakonima. Doprinosi trećih su kao takve označene. Umnožavanje, modificiranje, distribucija ili bilo koja vrsta izrabljivanja izvan granica autorskog prava zahtijeva pisani pristanak autora ili kreatora. Preuzimanje ili kopiranje ove stranice dopušteni su samo za privatnu, a ne komercijalnu uporabu.

Zaštita podataka

Ako ste na našim stranicama pronašli osobne podatke (kao što su ime, poštanska adresa ili e-pošta drugih lica), isto je uslijedilo na dobrovoljnoj osnovi. Korištenje ponuda i usluga je uvijek moguće bez davanja osobnih podataka, ukoliko se to pruža.

Napominjemo da prijenos podataka preko interneta (npr. pri komunikaciji putem e-pošte) može uzrokovati sigurnosne prepreke. Potpuna zaštita podataka od neovlaštenog pristupa trećih osoba nije moguća.

U okviru pravnih obaveza impressuma, ovime se izričito zabranjuje uporaba objavljenih kontakata od strane trećih osoba vezano za slanje neželjenih reklama i informativnih materijala. Uređivači stranica zadržavaju pravo poduzeti pravne mjere u slučaju proslijeđivanja neželjenih promotivnih informacija, kao što su spam e-pošte.

Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics - uslugu za analizu web stranica tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi takozvane „Kolačiće” – tekstualne datoteke, koje su pohranjene na Vašem računalu i čine moguće analizirati korištenje web stranice. Informacije koje stvara Kolačić Vašim korištenjem ove web stranice, uglavnom se prenose na poslužitelj, koji se nalazi u SAD i tamo je pohranjena. Imajte na umu da ova web stranica Google Analytics je proširena kodom "„gat._anonymizeIp();", time se omogućuje anonimna registracija IP-adresa (tzv. IP-Masking). To znači da će Vaša IP-adresa unaprijed biti skraćena od strane Google u zemljama članicama Europske Unije ili drugih strana, uključenih u Ugovor o Europskom gospodarskom prostoru. Iznimno, Google može prenijeti punu IP-adresu u SAD i tamo ju skratiti. Po zahtjevu vlasnika ove web stranice, Google koristi te podatke za procjenu Vašeg korištenja web stranica, za sastavljanje izvješća o aktivnostima na web stranici i za pružanje ostalih usluga vlasniku web stranice, koje su povezane s korištenjem web stranice i korištenjem interneta. Vaša IP-adresa, koju dostavlja Vaš preglednik u okviru usluge Google Analytics, neće se miješati s drugim podacima Googlea. Možete uskratiti dozvolu pohranjivanja Kolačića u Vašem pregledniku, tako što napravite osobne postavke u softveru, ali obratite pozornost da u ovom slučaju nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Osim toga, možete ne dopustiti registraciju podataka u Googleu od strane Kolačića, koji se odnose na Vaše korištenje web stranice (uključujući vašu IP adresu) i obrada tih podataka od strane Googlea, tako što preuzmete Browser-Plugin iz ovog linka http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de i instalirate ga.

Kao alternativa za Browser-Add-On ili kod preglednika za mobilne urede, kliknite na ovaj link, kako bi zabranili Google Analytics buduću registraciju podataka sa ove web stranice (Opt Out funkcionira samo u tom pregledniku i samo u tom domenu). Osim toga, Vaš ured će sačuvati jedan Opt-Out-Cookie. Ukoliko izbrišete Vaše Kolačiće u ovom pregledniku, potrebno je ponovno kliknuti na ovaj link.

Više informacija o uvjetima korištenja Google Analytics i zaštiti podataka ovom uslugom možete naći na www.google.com/analytics/terms/de.html ili na http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html.

(Na temelju: www.datenschutzbeauftragter-info.de)


Download

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: