Profil

Naš slogan je program

Učini to s Marley-jem – s ovim sloganom obraćamo se svim kućnim i „uradi sam“ majstorima. Marley za Vas već preko 60 godina razvija sustave za novogradnju i renoviranje. Kvaliteta, funkcionalnost i dizajn učinili su marku Marley pojmom visokokvalitetnih i potrebnih proizvoda. Stalne kontrole kvalitete i certificiranje prema ISO 9001 osiguravaju kvalitetu radnih postupaka i proizvoda.

Sa certificiranim sustavom ekološkog menadžmenta prema ISO 14001 stvaramo temelj za trajne i dokazive postupke poboljšanja u našem ekološkom menadžmentu. Smanjujemo emisije, otpad i količinu otpadne vode, čuvamo prirodne resurse i potičemo ekološko ponašanje naših djelatnika.

Certifikacija prema ISO 50001 nas obvezuje sagraditi sustave i postupke koji su potrebni za poboljšanje kapaciteta u pogledu na energiju - energetska efikasnost, korištenje energije i potrošnja energije.

Kao tvrtka orijentirana ka budućnosti, mi, razumije se, brinemo o dobrobiti naših službenika. Uspješno certificiranje po BS OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series) dokazuje da mi poštujemo standarde o zaštiti na radu, profesionalnom zdravlju i sprječavanju nezgoda i tako ispunjavamo svoju obavezu da se staramo i da smo primjer za podražavanje.

Osim certificiranju naših sustava, mi pridajmo veliki značaj odobravanju naših proizvoda i certificiranju sustava naših dobavljača.

Naš cilj: Sretni kupci

Zadovljstvo kupaca stoji na prvom mjestu naše filozofije. Zbog toga su naši proizvodi napravljeni prema potrebama kućnih majstora te nude rješenja za mnoge projekte kako u renoviranju tako i u novogradnji. Držimo se novih ideja i trendova te stalno razvijamo i poboljšavamo našu ponudu s novim, inovativnijim proizvodima. Zahvaljujući velikodušnoj ponudi servisa, jamčimo radost i uspjeh pri samostalnom ispunjavanju projekata.

Naš put do cilja: Pouzdana kvaliteta

Naši proizvodi uvjeravaju svojom kvalitetom: visokokvalitetni materijali, precizna obrada i moderan dizajn. Oni odgovaraju posebnim zahtjevima i propisima postavljenih po lokalnim zakonima pa se tako mogu naći u velikim robnim kućama . Marley ima svoja proizvodna predstavništva u Njemačkoj i Mađarskoj i pripada globalno vodećem koncernu ALIAXIS.

Na taj način rad po kući čini zadovoljstvo! To je ono što naši kupci žele – i za to se zalažemo.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: