Način rada

Samostalni režim rada

Topli prljavi zrak se izbacuje iz sobe na van za 70 sekundi, i pri tome se zagrijava keramički element. Nakon toga uređaj mijenja smjer kretanja zraka. Sada čisti zrak izvana ulazi u prostoriju i grije se toplinom, koju je zadržao keramički element.

Dijaloški režim rada

Dok jedan ured osigurava dovod vanjskog zraka, u isto vrijeme drugi ured izbacuje vrući prljavi zrak van. Pritom, toplotna energija prljavog zraka biva zadržava u keramičkom elementu. Nakon 70 sekundi, ventilatori smjenjuju smjer strujanja zraka. Oba ureda komuniciraju jedan s drugim putem radio-veze.

Prednosti Marley-ja:

  • Putem iznimno velike površine strukture sa formom saćaste strukture unutarnjeg keramičkog elementa, zrak koji prolazi može u kratkom vremenu da prihvati ili preda velike količine toplotne energije.
  • Prilikom izvlačenja toplotne energije iz prljavog zraka, u uredu se stvara kondenzirala vlaga. Ova kondenziranja vlaga ne treba biti uklanjanja, kao kod konvencionalne razmjene toplotne energije, već pri promjeni smjera kretanja zraka, čist zrak koji se zagrijava prihvata ovu kondenziranju vlagu. Na ovaj način, osobito zimi, ne dopušta se zraku u sobi biti previše suh i osigurava dobru klimu u sobi.

Prednosti izmjenjivača topline za svježi zrak tvrtke Marley

  • Nezamjenljiv za izolirane zgrade - provjetrite kontrolirano i uštedite novac!
  • Kontinuirano osnovno provjetravanje u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, itd.
  • Štiti zdravlje ljudi i materijale zgrade - nema vlage, nema plijesni
  • Bez kondenziranje vlage!

 

 

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: