Ventilatori PREMIUM

Inovativno uz uštedu energije

Pregled svih ventilatora serije PREMIUM

Specijalno za kupaonicu bez prozora, radi samo u neprekidnom režimu, opsluživanje dodirnom podlogom, automatsko očitanje vlage, automatika za naknadni hod 0 - 15 min., zaštita od prskajuće vode IP 24

Stalna osnovna

Ovaj ventilator je idealan za unutrašnje kupaonice bez prozora: Kako bi se izbjegla oštećenja od vlage i stvaranje plijesni, ovdje se zahtjeva osnovna ventilacija kontrolirana od strane korisnika po DIN 1946-6. Ventilator P11 radi u neprekidnom režimu i ima utrošak od samo 1 do 4 vata. Sva podešavanja, npr. veličina prostorije, izlazni učinak i dr. mogu se lako podesiti sa moderne dodirne podloge.

Inovativna automatika raspoznaje povećanje vlage u zraku (npr. kod tuširanja) i samostalno prebacuje ventilator sa režima energetski štedljive osnovne ventilacije na režim učinkovitog odvoda zraka. Konstrukcija ventilatora P11 čini ga pogodnim za tiho odvođenje zraka na velika rastojanja.

Podešava se na 6 stupnjeva, automatika za raspoznavanje vlage, automatika za naknadni hod 0 - 15 min., opsluživanje dodirnom podlogom, mehanički zatvarač, zaštita od prskajuće vode IP 24

Šest stupnjeva snage

Svojom inteligentnom automatikom za raspoznavanje vlage i šest stupnjeva snage, ovaj ventilator osigurava najveću udobnost korištenja. Kod prvog puštanja u rad, ventilator radi oko 30 minuta: Za to vrijeme se automatika podešava prema normalnoj vlažnosti prostorije i nakon toga samostalno raspoznaje povećanu vlažnost (npr. kod tuširanja).

Korisnik može birati između 6 stupnjeva snage, prema veličini prostorije i dužini rastojanja na koje se zrak odvodi. Integrirana automatika za naknadni hod regulira vrijeme za naknadni hod – do 15 minuta, prema trajanju hoda ventilatora.

Ventilator za ugradnju u cijev sa uključenim dodatkom za montažu između dvije cijevi, idealan za odvod zraka na duga rastojanja, prema položaju ugradnje može se koristiti za dovod ili odvod zraka, zaštita od prskajuće vode IP 24

Snažan i tih

Ventilator se ugrađuje u dovodni vod zraka te se stoga gotovo uopće ne čuje u prostoriji koju ventilira ili odzračuje. Uređaj s 20 dB(A) (3 m) razvija zvučnu kulisu koja je za otprilike 70 % manja od uobičajenih aksijalnih ventilatora. Uz to pruža visok stupanj potiskivanja od 110 m³/h uz visok stvoreni tlak od 50 Pa. Time se ovaj ventilator može primjenjivati za dulje dionice potiskivanja do 3 m.

Isporučena pridržna nožica omogućuje montažu između dvaju segmenata cijevi.

Trebate informacije o ventilatorima Marley TopLine, FineLine, Silenzio ili Smart?
Upute za montažu i tehničke listove proizvoda s karakteristikama opreme i vrijednostima učinka pronaći ćete u našem području za preuzimanje pod „Servis“.


Prednosti Marley ventilatora

  • Moderan dizajn
  • Ekonomičan rad
  • Jednostavno za montažu, lagano se čiste

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: