Marley FAQ

Često postavljana pitanja

Dobrodošli u savjetnik Marley FAQ. Ovdje ćete pronaći odgovore, objašnjenja i informacije na najčešće postavljena pitanja.

Za početak odaberite temu o kojoj želite saznati više informacija:

Kako ću rastaviti sklopiva vrata?

Uzmite široki drveni ili plastični klin i gurnite ga između vodilice i zida tj. kučišta vrata. Tako ćete jednostavno podići vodilicu. Započnite s donjom vodilicom u koju ide profil brave, potom na suprotnu stranu i na kraju pređite na gornju vodilicu.


Niti u jednoj trgovini nema na skladištu dvokrilnih Marley sklopivih vrata. Isporučujete li ih samo prema narudžbi?

Ne, potrebna su dvoja jednokrilna vrata koja se jedna nasuprot drugih ugrađuju na dovratnik. Međutim, za to su, zbog svoje konstrukije zatvaranja, namijenjena jedino vrata PRESIDENT.


Mogu li se Marley panel vrata proširiti ili se za vrijeme ugradnje izbaciti koja lamela?

Tehnički bi to bilo moguće. Međutim, panel je ravan pri zatvaranju samo kada se ugrađuje u isporučenim količinama za otvore veličine 86 mm. Prema tome, ne postoje pojednine lamele za proširivanje. U slučaju potrebe većih ili manjih mjera vrata, u ponudi imamo dvije vrste, a to su PRESIDENT i EUROSTAR.


Zašto Marley sklopiva vrata nemaju vodilicu na podu?

Zato što Marley namjerno izbjegava takve prepreke. Osim toga, Marley vrata su tehnički opremljena na način da vodilica na podu ne bi poboljšala njezinu funkcionalnost.Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: