Krovni oluci

Bez rebra je lakše...

Ugrađujete li sakupljač oborina ili Rainboy? Onda Vam preporučujemo brušenje: tek kada uklonite bridi u nagibnim cijevima, dobit ćete pravi učinak sakupljanja. Finim brusnim papirom izbrusite bridi koje su nastale za vrijeme rezanja pilom. Ovo je brzo i učinkovito jer Vam svaki put daje koju litru više. Nije loše zar ne?

Nezadovoljni ste svojim krovom? Ne uz pomoć Marley posebnih kutnika..

Erkeri, badže, osmokutne vrtne kućice i ostale arhitektonske posebnosti problematične su za neobične kutove i krivulje. Na svu sreću Marley se prilagodio i ovom problemu. Posebne kutnike radimo po narudžbi, jeftino i po uobičajenoj Marley kvaliteti.

Sve Marley vanjske i unutarnje kutnike možete naručiti pod različitim kutovima (> 90°). Pri tome vodimo računa o raznolikosti kutova krovnog nagiba.

Marley krovni oluci – s nama ostajete u zavoju.

 

Fleksibilni držač oluka: brzo se montira i trajno je pouzdan

Razmišljali smo korak dalje: inteligentni i sigurni držači Marley krovnih oluka dostupni su za sve moguće potrebe na krovu. Primjerice, podesivi držači oluka i nosači žlijebova. S njima je moguće i naknadno podešavanje nagiba krovnog oluka. Na taj način montaža postaje prava igra, čak i za one koji to rade po prvi put.

 

 

Utor i pero za savršen spoj oluka!

Uz pomoć Marley utor-pero sustava budite sigurni da se Vaš krovni oluk neće razdvojiti ili udubiti.  Materijal se jednostavno istezanjem prilagođava svakoj vrsti vremena - obujmica i krovni oluk neznatno se pomijeraju jedno prema drugome te zahvaljujući sustavu utora i pera, ostaju međusobno spojeni. To je sve što se događa.

S Marley krovnim olucima mehanika postaje prijatelj …a montaža zabava.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: