Lukavost za one koji štede na prostoru: sklopiva vrata za radno mjesto

Ekonomski elegantno: radno mjesto u rastezljivom ormaru.

Oduševljava ljubitelje modernih linija: sklopiva vrata koja štede na prostoru ispred samostalno izrađenog radnog mjesta. Pisaći stol je integriran u otovreni regal. Sklopiva vrata NewGeneration montirana su  ispred regala tako da djeluju zajedno s ormarom. Kada posao zove, otvorite NewGeneration jednostavnim potezom ruke i odmah ste za računalom. Za više prostora za noge izvucite kolica s računalom iz regala.

Nakon završetka rada, gurnite računalo natrag i zatvorite radni prostor – a radni pribor nestaje u „ormaru“. Tako ćete uživati u ugodnoj atmosferi dnevne sobe – čak i ako primite iznenadan posjet – ili opuštenoj atmosferi spavaće sobe.

Sklopiva vrata NewGeneration posebno su prikladna: ona se mogu montirati kao jednokrilna ili kao dvokrilna vrata.  A moderan, dizajnerski izgled dobit ćete u tri dekora kao i s tri različita akrilna umetka.  Standardne pakete sklopivih vrata kao i lamele za proširenje pronaći ćete izravno kod MARLEYdistributera u obližnjoj robnoj kući. Uživajte u sastavljanju!

U standardnom paketu sklopivih vrata mogu se pronaći ugradbene mjere do visine od 205 cm kao i širine do 86 cm kod jednokrilnih vrata i 400 cm kod dvokrilnih vrata.

Još nešto: u slučaju da Vaše mjere prelaze gore navedene, od pomoći će Vam biti sklopiva vrata po mjeri koja ćemo izraditi za Vas. Ona pokrivaju mjere do 260 cm visine i  do 260 cm širine kod jednokrilih vrata i do 520 cm kod dvokrilnih vrata.


Prednosti Marley sklopivih vrata

  • Čvršća, visokokvalitetna plastika
  • Optimalna stabilnost i točnost pristajanja
  • Servis rezervnih dijelova
  • 10 godina jamstva
  • Top-kvaliteta – Made by Marley

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: